luni, 28 noiembrie 2011

Noutati

”Everneath” (Everneath #1) de Brodi Ashton
Vara trecută, Nikki Beckett a dispărut, aspirată fiind într-o lume de dincolo, cunoscută ca Everneath, unde imortalii se hrănesc din emoțiile oamenilor deznădăjduiți. Acum ea s-a întors – la vechea viață, la familia ei, la prieteni – înainte de a fi exilată înapoi în lumea de dincolo..de data aceasta pentru totdeauna.
Mai are șase luni până Everneath va veni să o revendice, șase luni pentru despărțiri la care nu-și poate găsi cuvintele, șase luni ca să găsească izbăvire, dacă există.
Nikki își dorește să petreacă aceste luni cu iubitul ei, Jack, acea persoană pe care o iubește mai mult decât orice. Dar este o problemă: Cole, imortalul arzător care a ademenit-o prima dată în Everneath, a urmărit-o pe Nikki pe lumea aceasta. Și va face orice ca să o ia înapoi – de data aceasta ca regină a lui.
Pe măsură ce timpul se scurtează și relația ei începe să-i alunece printre degete, este forțată să facă cea mai grea decizie din viața ei: să găsească o modalitate de a înșela destinul și a rămâne la Suprafață cu Jack, sau să se 

întoarcă pe Everneath și să fie a lui Cole..




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu