luni, 28 noiembrie 2011

Nopţi de sucub (seria Georgina Kincaid 2) de Richelle Mead  -Carti bune de citit
Trebuie să recunoaştem că această carte reprezintă continuarea firească a "Tristeţilor de sucub", într-o asemenea măsură încât nu prea merge "de la sine". Adică trebuie să ai "baza" pusă de primul volum, pentru a putea intra în atmosferă. În rest nu putem decât să cititm fascinaţi despre frământările pământeşti ale "nepământenei" Georgina Kincaid. Picanteriile continuă şi în acest volum, dar am constatat cu plăcere că un autor bun va reuşi să strecoare şi ceva fraze memorabile, într-o lectură de weekend. Astfel, rămâi şi cu ceva mai mult decât distracţie. Şi ca o invitaţie la lectură citez: "...tot ceea ce dă dependenţă are un preţ - în principal te înrobeşte şi te face să te simţi oribil când n-o ai. Însă celălalt adevăr e că fiinţele umane nu sunt menite să fie perfecte. Asta e umanitatea: o serie de succese şi insuccese, permanenta punere la încercare a propriei naturi şi a propriilor aptitudini. Nici trupul şi nici sufletul nu pot susţine o asemenea stare. Până la urmă mistuie omul." Foarte frumos scris, nu-i aşa?
DRAGOSTEA E UN LUCRU DUREROS si nimeni nu stie asta mai bine decat Georgina Kincaid.
Daca numai il saruta pe Seth Mortensen, scriitorul timid, sexy si incredibil de talentat cu care are o relatie, ii absoarbe energia. Georgina e sucub, un demon care isi ia forta din placerea barbatilor.
E adevarat, capacitatea de a-si schimba aspectul si avantajul nemuririi sunt grozave, si da, Georgina e cea care a ales sa intre in randurile slujitorilor iadului cu multe secole in urma. Dar nu pare deloc cinstit ca o demonita al carei scop in viata este seductia sa nu se poata bucura de pasiune alaturi de singurul muritor care o cunoaste si o accepta asa cum este...
“O fantezie urbana sextaculoasa si amuzanta!” – Publishers Weekly
“Scriitura lui Richelle Mead este la fel de ademenitoare ca si personajele ei – Nopti de sucub este o carte data naibii (la propriu!), pe care n-o poti lasa din mana, plina de stil, umor, suspans si gratie.” – Rachel Caine
Cartea "Nopti de sucub. Seria Georgina Kincaid volumul II" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.11.2011. A fost scrisa de Richelle Mead si a fost publicata de editura Leda. Se poate cumpara cartea Nopti de sucub. Seria Georgina Kincaid volumul II prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Nopti de sucub. Seria Georgina Kincaid volumul II" este de 44.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu